Building together

BUILDING TOGETHER
Italia ed Albania

Seminari b2b

Tirana 13-14 Maggio 2015

ICE – Agjencia për promovimin dhe ndërkombëtarizimin e sipërmarjeve italiane, seksion i Ambasadës Italiane, në bashkëpunim me ANCE (Shoqata Italiane e Ndërtuesve) dhe Ambasadën Italiane, organizon në Tiranë takime biznesi b2b në datën 14 Maj 2015, Hotel Rogner – Salla Apollonia, nga ora 14:30 në 19:00.

Do të jenë të pranishme kompani italiane në sektorët:

  • Ndërtim dhe Infrastrukturë
  • Energji (prodhim, menaxhim dhe ndërtim)
  • Mjedis (projektim, prodhim, ndërtim, shërbime)

Ju ftojmë të merrni pjesë dhe të prenotoni axhendën tuaj të takimeve të biznesit b2b nëpërmjet konsultimit të katalogut.
Për një organizim sa më të mirë të axhendës së takimeve, jeni të lutur të regjistroheni brenda datës 9 maj 2015.
Ju mirëpresim!

Gabriella Lombardi
Drejtor

Katalogu

REGJISTRIMI

© 2015 Copyright BUILDING TOGETHER All rights reserved